Suport për blerje !

Tronkatrice me shine 1100 Watt / 216 mm

39,900 L

Tronkatrice me shine 1100 Watt / 216 mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Tronkatrice me shine 1100 Watt / 216 mm 39,900 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

C8FSHG-WLZ

HIKOKI – 0