Suport për blerje !

Tronkatrice me motorr pa karboncina me bateri 36V/255 mm (vetem trup)

48,900 L

Tronkatrice me motorr pa karboncina me bateri 36V/255 mm (vetem trup)

Tronkatrice me motorr pa karboncina me bateri 36V/255 mm (vetem trup) 48,900 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Tronkatrice me motorr pa karboncina me bateri 36V/255 mm (vetem trup)