Suport për blerje !
Ofertë!

TRHS-E3318B – Ekstrator universal per lirimin e pistoncinave te frenave

Çmimi origjinal qe: 10,650 L.Çmimi i tanishëm është: 7,500 L.

-30%

Ekstrator universal per lirimin e pistoncinave te frenave

TRHS-E3318B - Ekstrator universal per lirimin e pistoncinave te frenave 10,650 L Çmimi origjinal qe: 10,650 L.7,500 LÇmimi i tanishëm është: 7,500 L.
Brand:TORIN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Ekstrator universal per lirimin e pistoncinave te frenave