Suport për blerje !
Ofertë!

TRHS-E1107 – Ekstrator sustash

Çmimi origjinal qe: 5,850 L.Çmimi i tanishëm është: 3,900 L.

-33%

Ekstrator sustash

TRHS-E1107 - Ekstrator sustash 5,850 L Çmimi origjinal qe: 5,850 L.3,900 LÇmimi i tanishëm është: 3,900 L.
Brand:TORIN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Ekstrator sustash