Suport për blerje !

Trapan per metal 450 W, shpimi ne celik/dru 10/25 mm

9,900 L

Trapan per metal 450 W, shpimi ne celik/dru 10/25 mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Trapan per metal 450 W, shpimi ne celik/dru 10/25 mm 9,900 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Trapan per metal 450 W, shpimi ne celik/dru 10/25 mm