Trapan me goditje PD 2G 10.8-EC/ 2.5 Set me 2 bateri 10.8V / 2.5 Ah

Trapan me goditje PD 2G 10.8-EC/ 2.5 Set me 2 bateri 10.8V / 2.5 Ah

32,500 L

Marka:FLEX

Trapan me goditje PD 2G 10.8-EC/ 2.5 Set me 2 bateri 10.8V / 2.5 Ah

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

501484

FLEX – 0