Trapan me goditje me motor pa karboncina me 2 bateri 18V/3.0 Ah

Trapan me goditje me motor pa karboncina me 2 bateri 18V/3.0 Ah

25,900 L

Marka:HIKOKI

Trapan me goditje me motor pa karboncina me 2 bateri 18V/3.0 Ah

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Trapan me goditje me motor pa karboncina me 2 bateri 18V/3.0 Ah