Suport për blerje !

Trapan me goditje me bateri 18 V / 2.5 Ah / 70 Nm / 0 – 1500 rpm

21,500 L

Trapan me goditje me bateri 18 V / 2.5 Ah / 70 Nm / 0 – 1500 rpm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Trapan me goditje me bateri 18 V / 2.5 Ah / 70 Nm / 0 - 1500 rpm 21,500 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Trapan me goditje me bateri 18 V / 2.5 Ah / 70 Nm / 0 – 1500 rpm