Trapan me goditje me 2 bateri 18V / 5.0 Ah, me motor pa karboncina

Trapan me goditje me 2 bateri 18V / 5.0 Ah, me motor pa karboncina

29,900 L

Brand:HIKOKI

Trapan me goditje me 2 bateri 18V / 5.0 Ah, me motor pa karboncina

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Trapan me goditje me 2 bateri 18V / 5.0 Ah, me motor pa karboncina