Trapan me goditje me 2 bateri 12V/1.5 Ah
Trapan me goditje me 2 bateri 12V/1.5 Ah, 20 Nm

Trapan me goditje me 2 bateri 12V/1.5 Ah, 20 Nm

7,500 L

Marka:INGCO

Trapan me goditje me 2 bateri 12V/1.5 Ah, 20 Nm

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

CIDLI1232E

INGCO – 0