Suport për blerje !

Trapan me goditje 690 W, 0-3000 rpm me mandrino veteshtrenguese

18,100 L

Trapan me goditje 690 W, 0-3000 rpm me mandrino veteshtrenguese

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Trapan me goditje 690 W, 0-3000 rpm me mandrino veteshtrenguese 18,100 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Trapan me goditje 690 W, 0-3000 rpm me mandrino veteshtrenguese