Trapan me goditje 650W, 0-2300rpm, mandrino veteshtrenguese 13mm

Trapan me goditje 650W, 0-2300rpm, mandrino veteshtrenguese 13mm

3,900 L

Marka:BORMANN

Trapan me goditje 650W, 0-2300rpm, mandrino veteshtrenguese 13mm

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Trapan me goditje 650W, 0-2300rpm, mandrino veteshtrenguese 13mm