Suport për blerje !

Trapan me goditje 550 W / 16 mm me mandrino veteshtrenguese

6,500 L

Trapan me goditje 550 W / 16 mm me mandrino veteshtrenguese

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Trapan me goditje 550 W / 16 mm me mandrino veteshtrenguese 6,500 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Trapan me goditje 550 W / 16 mm me mandrino veteshtrenguese