Suport për blerje !

Trapan me goditje 1120 Watt me mandrino veteshtrenguese

29,900 L

Trapan me goditje 1120 Watt me mandrino veteshtrenguese

Trapan me goditje 1120 Watt me mandrino veteshtrenguese 29,900 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Trapan me goditje 1120 Watt me mandrino veteshtrenguese