Suport për blerje !

Trapan me bateri 20 V, 50 Nm vetem trup

5,500 L

Trapan me bateri 20 V, 50 Nm vetem trup

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Trapan me bateri 20 V, 50 Nm vetem trup 5,500 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Trapan me bateri 20 V, 50 Nm vetem trup