Suport për blerje !

Trapan me 2 bateri 20 V/2.0 Ah pa karboncina

23,900 L

Trapan me 2 bateri 20 V/2.0 Ah pa karboncina

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Trapan me 2 bateri 20 V/2.0 Ah pa karboncina 23,900 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Trapan me 2 bateri 20 V/2.0 Ah pa karboncina