Suport për blerje !

Tostier 2000W OPEN 105/180 PLATES 30*23mm

8,500 L

Tostier 2000W OPEN 105/180 PLATES 30*23mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Tostier 2000W OPEN 105/180 PLATES 30*23mm 8,500 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Tostier 2000W OPEN 105/180 PLATES 30*23mm