Suport për blerje !
Ofertë!

TL-1.0/5 – Tel Argoni 1.0 mm 5 Kg

Çmimi origjinal qe: 2,630 L.Çmimi i tanishëm është: 1,990 L.

-24%

Tel Argoni 1.0 mm 5 Kg

TL-1.0/5 - Tel Argoni 1.0 mm 5 Kg 2,630 L Çmimi origjinal qe: 2,630 L.1,990 LÇmimi i tanishëm është: 1,990 L.
Brand:SIDENOR

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Tel Argoni 1.0 mm 5 Kg