Suport për blerje !

HESST30002 – Tester per priza > 30mA

1,590 L

Tester per priza > 30mA

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Tested per priza ?30mA  TEKSTI me I zgjeruar
HESST30002 - Tester per priza > 30mA 1,590 L
Brand:INGCO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

HESST30002

INGCO – 0