Suport për blerje !

Tel saldimi per saldatrice pa gas 0.8mm 0.5 kg

3,500 L

Tel saldimi per saldatrice pa gas 0.8mm 0.5 kg

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Tel saldimi per saldatrice pa gas 0.8mm 0.5 kg 3,500 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Tel saldimi per saldatrice pa gas 0.8mm 0.5 kg