Suport për blerje !
Ofertë!

TA92006 – Krik hidraulik pneumatik 20 Ton

Çmimi origjinal qe: 28,910 L.Çmimi i tanishëm është: 21,900 L.

-24%

Krik hidraulik pneumatik 20 Ton

TA92006 - Krik hidraulik pneumatik 20 Ton 28,910 L Çmimi origjinal qe: 28,910 L.21,900 LÇmimi i tanishëm është: 21,900 L.
Brand:TORIN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Krik hidraulik pneumatik 20 Ton