Suport për blerje !
Ofertë!

SVX550 – Pompe Zhytese Inoxi per ujra te pista SVX550/ 0.55 Kw 7 m 180 l/min

Çmimi origjinal qe: 26,870 L.Çmimi i tanishëm është: 19,900 L.

-26%

Pompe Zhytese Inoxi per ujra te pista SVX550/ 0.55 Kw 7 m 180 l/min

SVX550 - Pompe Zhytese Inoxi per ujra te pista SVX550/ 0.55 Kw 7 m 180 l/min 26,870 L Çmimi origjinal qe: 26,870 L.19,900 LÇmimi i tanishëm është: 19,900 L.
Brand:SPERONI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Pompe Zhytese Inoxi per ujra te pista SVX550/ 0.55 Kw 7 m 180 l/min