Suport për blerje !
Ofertë!

SSF500 – Gershere krasitje me doreze metalike dhe tel celik te forte

Çmimi origjinal qe: 2,430 L.Çmimi i tanishëm është: 1,690 L.

-30%

Gershere krasitje me doreze metalike dhe tel celik te forte

SSF500 - Gershere krasitje me doreze metalike dhe tel celik te forte 2,430 L Çmimi origjinal qe: 2,430 L.1,690 LÇmimi i tanishëm është: 1,690 L.
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Gershere krasitje me doreze metalike dhe tel celik te forte