Suport për blerje !
Ofertë!

SPR30 – Fije per motokosa me profil katror 8 kg 870 m x 3.0 mm Pro Line 100% Copolymer e kuqe

Çmimi origjinal qe: 14,260 L.Çmimi i tanishëm është: 11,500 L.

-19%

Fije per motokosa me profil katror 8 kg 870 m x 3.0 mm Pro Line 100% Copolymer e kuqe

Vendmbajtëse
SPR30 - Fije per motokosa me profil katror 8 kg 870 m x 3.0 mm Pro Line 100% Copolymer e kuqe 14,260 L Çmimi origjinal qe: 14,260 L.11,500 LÇmimi i tanishëm është: 11,500 L.
Brand:SIAT

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Fije per motokosa me profil katror 8 kg 870 m x 3.0 mm Pro Line 100% Copolymer e kuqe