Sperkates Shpine me Bateri SOLO 417, 12 V / 7.2 Ah me depozite 18 Lt

Sperkates Shpine me Bateri SOLO 417, 12 V / 7.2 Ah me depozite 18 Lt

21,500 L

Marka:SOLO

Sperkates Shpine me Bateri SOLO 417, 12 V / 7.2 Ah me depozite 18 Lt

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

41701

SOLO – 0