Suport për blerje !
Ofertë!

SMC1103 – Pompe Zhytese Inoxi per puse SMC1103 / 1.0 Kw 38 m 120 l/min

Çmimi origjinal qe: 40,830 L.Çmimi i tanishëm është: 31,900 L.

-22%

Pompe Zhytese Inoxi per puse SMC1103 / 1.0 Kw 38 m 120 l/min

SMC1103 - Pompe Zhytese Inoxi per puse SMC1103 / 1.0 Kw 38 m 120 l/min 40,830 L Çmimi origjinal qe: 40,830 L.31,900 LÇmimi i tanishëm është: 31,900 L.
Brand:SPERONI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Pompe Zhytese Inoxi per puse SMC1103 / 1.0 Kw 38 m 120 l/min