Suport për blerje !

Sharre rrethore me bateri 20 V 4200 rpm, vetem trup

10,500 L

Sharre rrethore me bateri 20 V 4200 rpm, vetem trup

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Sharre rrethore me bateri 20 V 4200 rpm, vetem trup 10,500 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Sharre rrethore me bateri 20 V 4200 rpm, vetem trup