Sharre rrethore 1710 Watt me disk 185 mm

Sharre rrethore 1710 Watt me disk 185 mm

20,500 L

Marka:HIKOKI

Sharre rrethore 1710 Watt me disk 185 mm

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

C7ST-WAZ

HIKOKI – 0