Suport për blerje !

Sharre me lama vertikale Fixtec 700 W / STEP100X

16,900 L

Sharre me lama vertikale Fixtec 700 W / STEP100X

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Sharre me lama vertikale Fixtec 700 W / STEP100X 16,900 L
Brand:AEG

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

4935451000

AEG – 0