Suport për blerje !

Sharre me lama horizontale 1300 W / US1300XE

25,500 L

Sharre me lama horizontale 1300 W / US1300XE

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Sharre me lama horizontale 1300 W / US1300XE 25,500 L
Brand:AEG

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

4935413235

AEG – 0