Suport për blerje !
Ofertë!

SF6409-10 – Torce saldimi TIG 17 Classic, gjatesia 4 m, TSK 50-M12X1 + KIT aksesoresh

Çmimi origjinal qe: 36,850 L.Çmimi i tanishëm është: 24,900 L.

-32%

Torce saldimi TIG 17 Classic, gjatesia 4 m, TSK 50-M12X1 + KIT aksesoresh

SF6409-10 - Torce saldimi TIG 17 Classic, gjatesia 4 m, TSK 50-M12X1 + KIT aksesoresh 36,850 L Çmimi origjinal qe: 36,850 L.24,900 LÇmimi i tanishëm është: 24,900 L.
Brand:TRAFIMET

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Torce saldimi TIG 17 Classic, gjatesia 4 m, TSK 50-M12X1 + KIT aksesoresh