Suport për blerje !

Set Vidiator me 2 bateri 18V/1.5 Ah +100 Aksesore ne valixhe metalike (40030026)

26,900 L

Set Vidiator me 2 bateri 18V/1.5 Ah +100 Aksesore ne valixhe metalike (40030026)

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Set Vidiator me 2 bateri 18V/1.5 Ah +100 Aksesore ne valixhe metalike (40030026) 26,900 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Set Vidiator me 2 bateri 18V/1.5 Ah +100 Aksesore ne valixhe metalike (40030026)