Suport për blerje !

Set tualeti i bardhe me kosh 5 L dhe furce pastrimi

1,590 L

Set tualeti i bardhe me kosh 5 L dhe furce pastrimi

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Set tualeti i bardhe me kosh 5 L dhe furce pastrimi
Set tualeti i bardhe me kosh 5 L dhe furce pastrimi 1,590 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

BTW2010

BORMANN – 0