Suport për blerje !

Set Trapan me bateri 20V /65Nm – Vidiator me goditje me bateri 20V / 200Nm, me 2 bateri 4Ah ne valix

37,500 L

Set Trapan me bateri 20V /65Nm – Vidiator me goditje me bateri 20V / 200Nm, me 2 bateri 4Ah ne valix

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Set Trapan me bateri 20V /65Nm - Vidiator me goditje me bateri 20V / 200Nm, me 2 bateri 4Ah ne valix 37,500 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Set Trapan me bateri 20V /65Nm – Vidiator me goditje me bateri 20V / 200Nm, me 2 bateri 4Ah ne valix