Suport për blerje !

Set pistolete dadicekesh me ajer 1/2″ + koka kriketi, 680 Nm

6,500 L

Set pistolete dadicekesh me ajer 1/2″ + koka kriketi, 680 Nm

Set pistolete dadicekesh me ajer 1/2" + koka kriketi, 680 Nm 6,500 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Set pistolete dadicekesh me ajer 1/2″ + koka kriketi, 680 Nm