Suport për blerje !

Set me Trapan me goditje DV18DD (55Nm) + Vidiator me goditje 1/4” 140 Nm me 2 bateri 18V/5.0 Ah + k

47,500 L

Set me Trapan me goditje DV18DD (55Nm) + Vidiator me goditje 1/4” 140 Nm me 2 bateri 18V/5.0 Ah + k

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Set me Trapan me goditje DV18DD (55Nm) + Vidiator me goditje 1/4'' 140 Nm me 2 bateri 18V/5.0 Ah + k 47,500 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Set me Trapan me goditje DV18DD (55Nm) + Vidiator me goditje 1/4” 140 Nm me 2 bateri 18V/5.0 Ah + k