Suport për blerje !

Set Hikoki KC18DBDLWDZ me motor pa karboncina (Vidiator me bateri DS18DBSL+ Vidiator me goditje WH18

55,900 L

Set Hikoki KC18DBDLWDZ me motor pa karboncina (Vidiator me bateri DS18DBSL+ Vidiator me goditje WH18

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Set Hikoki KC18DBDLWDZ me motor pa karboncina (Vidiator me bateri DS18DBSL+ Vidiator me goditje WH18 55,900 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Set Hikoki KC18DBDLWDZ me motor pa karboncina (Vidiator me bateri DS18DBSL+ Vidiator me goditje WH18