Suport për blerje !
Ofertë!

SC4413-00 – Torce saldimi TIG 9V me rregullimim manual, gjatesia 4 m, TSKM25-2M

Çmimi origjinal qe: 16,260 L.Çmimi i tanishëm është: 13,900 L.

-15%

Torce saldimi TIG 9V me rregullimim manual, gjatesia 4 m, TSKM25-2M

SC4413-00 - Torce saldimi TIG 9V me rregullimim manual, gjatesia 4 m, TSKM25-2M 16,260 L Çmimi origjinal qe: 16,260 L.13,900 LÇmimi i tanishëm është: 13,900 L.
Brand:TRAFIMET

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Torce saldimi TIG 9V me rregullimim manual, gjatesia 4 m, TSKM25-2M