Suport për blerje !

Saldatrice inverter 180A me elektode 1.0 – 5.0 mm me ekran dixhital, maske dhe aksesore

16,500 L

Saldatrice inverter 180A me elektode 1.0 – 5.0 mm me ekran dixhital, maske dhe aksesore

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Saldatrice inverter 180A me elektode 1.0 - 5.0 mm me ekran dixhital, maske dhe aksesore 16,500 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Saldatrice inverter 180A me elektode 1.0 – 5.0 mm me ekran dixhital, maske dhe aksesore