Saldatrice inverter 160A,ekran dixhital, MAX. Elektrode 4.0mm, me maske dhe aksesore

Saldatrice inverter 160A,ekran dixhital, MAX. Elektrode 4.0mm, me maske dhe aksesore

10,500 L

Marka:BORMANN

Saldatrice inverter 160A,ekran dixhital, MAX. Elektrode 4.0mm, me maske dhe aksesore

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Saldatrice inverter 160A,ekran dixhital, MAX. Elektrode 4.0mm, me maske dhe aksesore