Rubinete dushi me kapje 1/2'' 130 mm
Rubinete dushi me kapje 1/2” 130 mm

Rubinete dushi me kapje 1/2” 130 mm

5,950 L

Marka:INGCO

Rubinete dushi me kapje 1/2” 130 mm

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

HSLBM41201

INGCO – 0