Suport për blerje !

Rrjete oxhaku e zeze me kend 50 x 115 (80+35) cm

2,990 L

Rrjete oxhaku e zeze me kend 50 x 115 (80+35) cm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Rrjete oxhaku e zeze me kend 50 x 115 (80+35) cm 2,990 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Rrjete oxhaku e zeze me kend 50 x 115 (80+35) cm