UR18DSAL-W4
Radio kantieri per bateri 14,4V – 18V, AM / FM me ekran LCD (vetem trup)

Radio kantieri per bateri 14,4V – 18V, AM / FM me ekran LCD (vetem trup)

19,900 L

Marka:HIKOKI

Radio kantieri per bateri 14,4V – 18V, AM / FM me ekran LCD (vetem trup)

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Radio kantieri per bateri 14,4V – 18V, AM / FM me ekran LCD (vetem trup)