Punto SDS-Plus 5 x 160 mm

Punto SDS-Plus 5 x 160 mm

440 L

Brand:HIKOKI

Punto SDS-Plus 5 x 160 mm

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Punto SDS-Plus 5 x 160 mm