Suport për blerje !

Punto Freze 21 x 30 mm per trapan magnetik

4,690 L

Punto Freze 21 x 30 mm per trapan magnetik

Punto Freze 21 x 30 mm per trapan magnetik 4,690 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Punto Freze 21 x 30 mm per trapan magnetik