Suport për blerje !

Prozhektor LED me panel diellor 40 W IP 65 5400 lm 4000 k me telekomande

6,900 L

Prozhektor LED me panel diellor 40 W IP 65 5400 lm 4000 k me telekomande

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Prozhektor LED me panel diellor 40 W IP 65 5400 lm 4000 k me telekomande 6,900 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Prozhektor LED me panel diellor 40 W IP 65 5400 lm 4000 k me telekomande