Suport për blerje !

Prozhektor LED 10 W IP 65 850 lm 4000 k

490 L

Prozhektor LED 10 W IP 65 850 lm 4000 k

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Prozhektor LED 10 W IP 65 850 lm 4000 k 490 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Prozhektor LED 10 W IP 65 850 lm 4000 k