Suport për blerje !

Pompe zhytese per ujra te paster me Aquasensor 450 W, 11.000 lt/min, 7m

15,500 L

Pompe zhytese per ujra te paster me Aquasensor 450 W, 11.000 lt/min, 7m

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Pompe zhytese per ujra te paster me Aquasensor 450 W, 11.000 lt/min, 7m 15,500 L
Brand:GARDENA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

9034-20

GARDENA – 0