Poliatrice me bateri 20 V 180 mm, vetem trup

Poliatrice me bateri 20 V 180 mm, vetem trup

14,500 L

Marka:BORMANN

Poliatrice me bateri 20 V 180 mm, vetem trup

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Poliatrice me bateri 20 V 180 mm, vetem trup