Pistolete gozhdesh me 2 bateri 20V/2.0 Ah per gozhde F15-50
Pistolete gozhdesh me 2 bateri 20V/2.0 Ah per gozhde F15-50

Pistolete gozhdesh me 2 bateri 20V/2.0 Ah per gozhde F15-50

32,500 L

Marka:INGCO

Pistolete gozhdesh me 2 bateri 20V/2.0 Ah per gozhde F15-50

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

CBNLI2002

INGCO – 0